Uni Development

Sisältömarkkinointi, UX-design, WordPress-verkkosivut

Tunnistettavasta ilmeestä sivustokehitykseen

Suomalaisen Uni Development Oy:n matkailukonseptissa yhdistyvät laadukkaat ja ekologiset majoitusrakennukset sekä mahdollisimman vaivattomaksi ja kustannustehokkaaksi suunniteltu majoitustoiminta. Buorre toteutti toimintaansa aloittelevalle Uni Development Oy:lle laatua ja elämyksellisyyttä huokuvan yritysilmeen sekä verkkosivuston.

Toimintansa hiljattain aloittanut Uni Development Oy tarvitsi laatua, elämyksellisyyttä ja estetiikkaa huokuvan yritysilmeen, joka aloitettiin ELY-konsultaationa. Luonnosta ammentava ilme unenomaisine, murrettuine väreineen sopii saumattomasti yhteen arkkitehtonisten Uni Resorts -majoituskohteiden kanssa. Hillityn tyylikäs Uni Resorts -logo suunniteltiin kestämään aikaa ja toimimaan monenlaisissa ympäristöissä. Hienosti alkanutta yhteistyötä jatkettiin toteuttamalla Uni Resortsin verkkosivut, joille myös luotiin hiotun tone of voicen mukaista sisältöä. Sivuilla näyttävyys syntyy suurista kuvista ja ilmavista, helppolukuisista tekstikokonaisuuksista.

Ladataan...
  • ”Halusimme tyylikkään ja selkeän ilmeen sekä verkkosivut, joista yrityksen liikeidea käy selville, ja ne myös saimme! Yhteistyö Buorren kanssa ylipäänsä sujui hyvin: he olivat kärsivällisiä, vaikkemme itse pysyneet sovitussa aikataulussa."
    - Kari Vainio, CEO, Uni Development

Liiketoimintaa vauhdittavaa verkkosivukehitystä

Uni Resortsille luotu verkkosivu on yksi ensimmäisistä Buorren omaa WordPress-teemaa käyttävistä sivustoista. Sivuston luomisessa on pidetty ensisijaisesti mielessä helppo päivittäminen sekä skaalautuminen ja mukautuminen Uni Resortsin liiketoiminnan jatkuvaan kehittymiseen.

Teeman mahdollisesti näkyvin etu on selkeä WordPress -hallintapaneeli, josta tarpeelliset työkalut ja oikeat sivut löytyvät helposti ja intuitiivisesti. Teemaan on luotu Uni Resortsin liiketoiminnan kannalta oleelliset sisältötyypit ja yritysilmeen mukaiset moduulit, joilla sisältötyyppien sisältöjä sekä teksti- ja kuvasisältöjä voidaan näyttää visuaalisesti näyttävästi juuri siellä, missä niitä tarvitaan. Modulaarisen toteutustavan ansiosta sivut voidaan aina rakentaa vastaamaan todellista tarvetta unohtamatta päivitettävyyttä ja sisällön luojaa – päivittipä sivustoa kuka tahansa, lopputulos on aina Uni Resortsin tunnistettavan ilmeen mukainen.

Sopisiko teillekin verkkosivutoteutus? Laita viestiä ja aloitetaan yhteinen ideointi!

Erottuminen kilpailijoista

Kestävät ja käytettävät sivut

Itsevarmempi tone of voice