WordPress-verkkosivut

Verkkopalveluiden suunnittelu ja toteutus

WordPress- verkkosivut erottuvat laadulla ja käytettävyydellä

Verkkosivujen suunnittelu, tekninen toteutus ja ylläpito ovat vankkaa ydinosaamistamme – siivitämme yrityksesi verkkosivut lentoon! Luomme kustannustehokkaasti laadukkaat ja kestävät WordPress-verkkosivut, jotka mukautuvat liiketoimintanne tarpeisiin ilmeenne mukaisesti. Toteuttamamme verkkosivut tarjoavat toimivan alustan myös esimerkiksi digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tarpeisiin.

 

Mitä saat meiltä?

Verkkosivut ovat yrityksesi vakuuttavin käyntikortti. Ne ovat myös se ensisijainen kanava, johon jokainen potentiaalinen asiakkaasi tai nykyasiakkaasi kannattaa ohjata!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty: toteuttamamme verkkosivut ovat aina asiakkaan brändi-ilmeen mukaisia, tyylikkään viimeisteltyjä kokonaisuuksia. Huomioimme suunnittelussa ja toteutuksessa kattavasti sivustojen nopeuden, SEO:n eli hakukonelöydettävyyden ja mobiiliresponsiivisuuden. Asiakkaasi kiittävät, kun kokonaisuus on selkeä ja toimii laitteella kuin laitteella.

Asiakkaallesi suoraan näyttäytyvän sulavan käyttäjäkokemuksen lisäksi huomioimme sinut ja jokaisen sivustoa päivittävän tarpeet. Sivuston yksinkertainen sisältöjen päivittäminen, looginen hallinta ja ylläpitäjän käytettävyyden maksimoinen ovat prioriteettejamme. Kun haluat lisätä sisältöä sivuillesi, sinun ei tarvitse käyttää aikaa päivittämisen ongelmiin, vaan voit nauttia sulavasta kokemuksesta WordPress -alustalla. Koska perehdymme yrityksesi tulevaisuuden tavoitteisiin, suunnittelemamme ja toteuttamamme verkkosivut kestävät aikaa ja palvelevat sinua pitkään.

Sokerina kakun päälle tarjoamme verkkosivuille jatkokehitystä ja ylläpitoa: kun yrityksesi liiketoiminta kehittyy ja tarpeet päivittyvät, olemme apunasi. Uudet kieliversiot, verkkokaupat, uusien järjestelmien integraatiot tai muut ideat toteutuvat aina tiimiltämme. Olemme virallinen HubSpot- partneritoimisto ja tarjoamme digimarkkinointia, joka ajaa juuri sinun tavoittelemasi yleisön sivuillesi.

 

WordPress- verkkosivujemme kulmakivet

 

  • Ainutlaatuisuus
  • Helppo päivitettävyys
  • Kestävyys

Toteutettaisiinko teillekin WordPress-sivut? Aloita yhteinen matkamme laittamalla meille viestiä!

Verkkosivujen suunnitteluun sisältyy

 

Taustaselvitys ja yhteinen kickoff

Keskitymme aina aluksi vahvasti teidän visionne syvälliseen ymmärtämiseen. Kartoitamme nykytilanteen sekä sen, miten verkkosivujen toivotaan palvelevan asiakkaita sekä sen päivittäjiä. Yhteisessä kickoffissa käymme läpi liiketoiminnalliset tavoitteet: paljonko haluatte kasvattaa myyntiänne tai yhteydenottojen määrää. Keskustelemme myös tarpeista brändi-ilmeen päivittämiseen sekä avainsana-analyysiin perustuvaan sisällöntuotantoon.

Vain mielikuvitus on ideoinnin rajana, eikä meillä edes se! Mikäli tavoitteena on mahdollistaa verkkosivu-uudistuksen myötä markkinoinnin automaatio tai lanseerata uusi verkkokauppa, kerro toiveistasi ja annamme seuraavaksi ideoille siivet.

 

Verkkosivun suunnittelu

Kun yhteisen visio on kirkas, suunnittelemme teille käyttäjäystävälliset sivut, jotka palvelevat asiakkaiden ja käyttäjien tarpeita. Rakennamme kattavan informaatioarkkitehtuurin. Samalla käyttöliittymäsuunnittelulla muodostamme fiksuja asiakaspolkuja verkkosivuille ja kirkastamme tulevaa käyttäjäkokemusta.

Mikäli tarvetta raikkaammalle verkkosivuilmeelle on, toteutamme graafisen suunnittelun ja lopputuloksena saat valmiin suunnitelman sivustosta, joka toteutetaan. 

 

Tekninen toteutus

Verkkosivut rakennetaan WordPress -alustalle Buorren omalla teemalla: teeman hyödyntäminen mahdollistaa käyttäjälleen sivuston helpon päivitettävyyden. Asiakkaillesi näkyvä toteutus on aina ainutlaatuinen!

Toteutuksessa otetaan huomioon toiminnallisiuus ja eri integraatiot, kieliversiot, laajuus, saavutettavuus ja sisällön määrä. Mahdolliset verkkokauppaominaisuudet toteutamme WooCommerce -plugineilla.

 

Tarpeidesi mukaan tarjoamme myös

 

Sivuston ylläpito ja jatkokehitys

Vaikka Buorren WordPress -verkkosivut kestävät erinomaisesti aikaa, uusia ideoita ja tarpeita nousee jatkuvasti esiin. Tarjoamme eri tarpeisiin sopivia huolenpito-, jatkokehitys- ja optimointipalveluja julkaistulle sivustokokonaisuuksille. Sinun ei tarvitse miettiä varmuuskopioita tai tietoturvapäivityksiä, vaan tiimimme mahdollistaa sinulle huolettomamman arjen.

 

Digimarkkinointi

Erityistä huomiota tulee kiinnittää siihen, että sivustolle ohjataan riittävästi toivottua liikennettä. Toiveestasi rakennamme ja asennamme verkkosivulle digitaalisen markkinoinnin ohjelmat. Käyttöön otetaan Google Analytics, Google Tag Manager, Search Console ja My Business-tilit. Tämän jälkeen tilien hallinta ja jatkuva markkinointi toteutetaan jatkuvalla kuukausisopimuksella. Lue lisää digimarkkinoinnista.