Markkinoinnin strategiat

Sisältö- ja kasvumarkkinointi

Markkinoinnin strateginen suunnittelu vie kohti tavoitteita – ja niiden yli

Kaikki lähtee strategisesta konseptista, mutta vahva viesti vie pitkälle! Erottuvien brändien luominen ja kehittäminen ovat intohimomme. Hyvin laadittu markkinointistrategia määrittää pelikentän, pelipaikan ja auttaa yritystäsi saamaan mahdollisimman monta maalia matkan varrella.

Mitä saat meiltä?

Me sen tiedämme: markkinointistrategian suunnittelu on yhtä tärkeää, kuin koko yrityksen strategiankin suunnittelu. Me pidämme huolen, että markkinoinnin ja liiketoiminnan tavoitteet ja toimenpiteet ovat linjassa keskenään. Mikäli visio ei ole selvä, autamme sinua löytämään uuden suunnan markkinoinnin tekemiselle, helposti mitattavassa ja tuloksellisessa muodossa. Kun strategia on selkeä, se ohjaa kaikkea markkinoinnin tekemistä ja myös johtaa haluttuihin tuloksiin.

Markkinointistrategian muodostaminen kirkastaa brändin peruspilareita tavoitteista kohderyhmään ja aina asiakaskokemukseen saakka. Asiakkaasi huomioiva markkinoinnin suunnittelu antaa pohjan mielikuvitukselliselle käytännön toteutukselle ja ainutlaatuiselle brändikokemukselle, erityisen vahvasti digikanavissa. Panostamme paitsi laadukkaaseen, datapohjaiseen suunnitteluun, myös strategian jalkauttamiseen ja käytännön toteutuksen huomioimiseen.

Kanssamme saat kiinni kokonaisuudesta: kilpailijoistasi, kohdeyleisöistäsi, toimivimmista kanavoista ja siitä, minkälaisten eri sisältökokonaisuuksien, kampanjoiden ja digimarkkinoinnin keinoin markkinointia kannattaa valjastaa kohti kasvutavoitteita. Olemme markkinoinnin kumppanisi vankalla kokemuksella.

Markkinoinnin strategisen suunnittelumme kulmakivet

 

  • Liiketoimintalähtöinen näkemys
  • Vahva brändin vahvistamisen kokemus
  • Rohkea ja tuloksellinen toteutus

Kaipaatko tukea markkinoinnin strategiseen suunnitteluun? Laita viestiä, me autamme.

Markkinoinnin strateginen suunnittelu etenee kanssamme näin

 

Vision kirkastaminen

Käymme läpi nykytilanteen: yrityksesi olemassaolon tarkoituksen, arvot ja strategiset tavoitteet. Määrittelemme kanssasi yrityksesi keskeisimmät kilpailijat, nykyisen markkinoinnin tason sekä markkinoiden trendit, jotka olisi syytä huomioida. Hiomme yksittäiset ajatukset ja ideat kokonaisuudeksi ja myös haastamme rohkeasti ajattelua, näyttäen uutta suuntaa tekemiselle.

 

Markkinoinnin tavoitteet ja kohdennukset

Jotta markkinointistrategia ei jää turhaksi ylätason hattaraksi, määrittelemme markkinoinnille konkreettiset askelmerkit (ja autamme sinua mieluusti pääsemään niihin). Markkinoinnin tavoitteet kulkevat käsi kädessä yrityksesi kasvustrategian kanssa. Haluamme, että markkinointisi osuu ja uppoaa maaliinsa. Kirkastamme asiakaslupausta ja asiakaskokemusta, määrittelemme asiakasryhmät ja ostajapersoonat sekä rakennamme heihin vetoavia ydinviestejä. Myös parhaat kanavat määritellään tarkasti.

 

Markkinointisuunnitelma

Markkinoinnin käytännön toimenpiteet linjataan markkinointisuunnitelmaan ja visualisoidaan vuosikelloksi. Kanssamme tiedät aina, mitä sinun kannattaa tehdä seuraavaksi. Markkinoinnin kumppanina myös ilomielin autamme sinua jalkauttamaan yhteisen markkinoinnin vision eri kanaviin ja rakentamaan kampanjoita, jotka erottuvat niin digikanavissa kuin mediassakin. Lue lisää sisältömarkkinoinnista.

 

Mittaaminen ja optimointi

Tulokset puhuvat puolestaan. Erinomainen asiakaskokemus brändisi parissa on yhtä tärkeä asia kuin kasvavat konversiot. Jatkuva kehittäminen ja markkinoinnin optimointi ovat keskeinen osa strategista kumppanuutta. Hyvin suunniteltu ja toteutettu markkinointi ei ole karsittava kustannus, vaan käänteentekevä sijoitus.

 

Tarpeidesi mukaan tarjoamme myös

Brändi-ilmeen uudistukset

Visuaalinen identiteetti näkyy kaikissa kanavissasi: siksi autamme sinua toteuttamaan yhteneväisen, erottuvan ja ainutlaatuiseen ilmeen, joka on ajan hermoilla. Olipa tarve graafisen ohjeiston, verkkosivujen layoutin tai somesisältöjen toteuttamiselle, anna tiimimme auttaa!

 

Digimarkkinointi

Me autamme luomaan toivotun yleisön virran verkkopalveluidesi äärelle. Varmistamme, että viestisi välittyy ihanneasiakkaillesi niissä kanavissa, joilla oikeasti on väliä: hakukoneissa sekä sosiaalisen median alustoilla. Markkinoinnin konversioiden ja liidien määrän kasvattaminen kustannustehokkaasti ovat erityisosaamistamme. Lue lisää digimarkkinoinnista.