Rekry: New Business Manager

Buorren tiimi | 25.4.2023
Etsimme kasvavaan tiimiimme New Business Manageria, jonka sydän sykkii konsultatiiviselle myynnille ja asiakkaan menestykselle!

Työtehtäväsi sisältävät prospektointia, buukkausta, kasvuratkaisuiden muotoilua asiakkaille, oman pipelinen hallinnointia ja yhteistyötä Buorren markkinointitiimin kanssa. Asiakkuuksista ottaa kopin asiakasjohtajatiimimme, mutta sinun pitäisi osata tuoda kaupat ensin kotiin. Ratkaisujen muotoilussa auttaa koko asiantuntijatiimimme.

 

Sinulta odotetaan:

  • Myyntiteknistä osaamista ja konsultoivaa myyntiotetta
  • Liiketoimintastrategioiden ymmärrystä
  • Rohkeutta haastaa asiakasta heidän kasvusuunnitelmissaan
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa
  • Valmiutta matkustaa Suomessa sekä ulkomailla. Työssä on etätyömahdollisuus, mutta tehtävän suorittaminen kunniakkaasti vaatii asiakastapaamisia kasvokkain.
  • Kokemus markkinointitoimistossa työskentelystä ei sen sijaan ole must have!

 

Työkavereinasi on 16 eri tyyppistä markkinointi- ja kasvuosaajaa sisällöntuottajasta graafikkoon ja digimarkkinoijasta devaajaan, asiakkuusjohtajia sekä monipuolinen freelance-verkosto – and more to come! Tämä mainio joukkomme toteuttaa joka päivä arvojamme: rohkeutta, vastuullisuutta ja avoimuutta.

 

Arvostamme heittäytyvää asennetta, emmekä pelkää villejäkään ideoita. Positio sopii myös uransa alkuvaiheessa olevalle myyjälle, joka on valmis oppimaan ja omaa aktiivisen asenteen.

 

Palkka muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Vuosiansion tavoitetaso on 50 000-60 000 euroa, mutta provisiossa ei ole kattoa eikä tavoitealarajaa: provisio maksetaan jokaisesta myydystä myyntikate-eurosta.  

 

Lähetä hakemuksesi 12.5.2023 mennessä osoitteeseen rekry@buorre.fi. Alamme kuitenkin haastatella hakijoita heti, joten älä jätä hakemustasi viimeiseen iltaan! Jos sinulla on kysyttävää positiosta, ole yhteydessä toimitusjohtajaamme Anne Laitiseen 28.4. klo 12.00-13.00 tai 2.5. klo 9.00-11.00 taikka sähköpostitse anne.laitinen@buorre.fi.

 

 

Buorre on kasvua- ja kansainvälistymistä tekevä markkinointitoimisto. Tarjoamme kaiken, mitä kasvuun tarvitaan; markkinoinnin, myynnin ja kasvun työkalut ja keinot sekä näkemyksen. Yhdistämme luovuuden systemaattiseen digimarkkinointiin ja muotoilemme täydelliset myynnin & markkinoinnin prosessit. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Vaasassa. We Design Growth.

 

Voit myös lähettää viestiä lomakkeen kautta.