Uutiset

Buorre mukana Pohjanmaan Teollisuus-tapahtumassa

Juha Huhta | 18.11.2021
Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumassa tulevaisuuden visiot kohtaavat nykyaikaiset ratkaisut, kun alan kokeneet tekijät ja vaikuttajat kokoontuvat yhteen. Tule tutustumaan Buorren osastoon tapahtuman ytimessä.

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumassa katse kääntyy tulevaisuuteen, kestävään kasvuun ja innovaatioihin. Tehokas yritysfoorumi mahdollistaa kohtaamisia eri alojen johdon, tuotannon, suunnittelun kuin hankinnan edustajien kanssa yhden ytimekkään päivän aikana.

Tapahtumassa esillä ovat muun muassa automaatio ja robotiikka, uudet teknologiat, ICT, IoT ja 3D-tulostus, teollisuuden koneet, laitteet ja tarvikkeet, sopimusvalmistus, huolto ja kunnossapito, liikenne ja logistiikka sekä tutkimus, kehitys, koulutus ja rekrytointi. Päälavalta sekä digilavalta kuulet myös tuoreimmat alakohtaiset näkemykset.

 

Tule, näe ja koe

Buorren tiimin löydät tapahtumasta aivan päälavan välittömästä läheisyydestä. Mitä teollisuusalan yritysten kannattaa ottaa huomioon liiketoimintansa kehittämisessä erityisesti digipalveluidensa osalta? Osastollamme pääset kuulemaan parhaat vinkit verkkopalveluiden kehittämisestä, markkinoinnin automaatioista, digimarkkinoinnista sekä muotoilun trendeistä sekä tietenkin tervehtimään buorrelaisia.

Osastollamme voit myös osallistua rentoihin kilpailuihin ja voittaa palkintoja!

 

Ilmoittaudu mukaan

Voit rekisteröityä kätevästi tapahtumakävijäksi Pohjanmaan Teollisuuden sivuilla, klikkaa vain tästä.

Tapahtumaan osallistuminen vaatii koronapassin.

 

Mitä? Loppuvuoden kiinnostavimmat messut laajalla osallistujaportfoliolla

Missä? Seinäjoki Areenalla

Milloin? Keskiviikkona 24.11.2021 klo 9 – 17

Mistä löydän Buorren pisteen? Päälavan välittömästä läheisyydestä

Kenen kanssa voisin jutella Buorren palveluista? Tule paikan päälle juttelemaan Juhan kanssa tai ota yhteys Kaj Pärkkään (kaj.parkka@buorre.fi & +358 442 152 211)

Kannattaako osallistua? Ehdottomasti, nähdään tapahtumassa!

Lisätietoja vailla? Laita minulle viestiä!