Glaston

Tuotemuotoilu, Tuotekehitys, 3D-animaatiot

Tyyliä ja käytännöllisyyttä teollisella muotoilulla

Buorre sai lasinjalostusteknologiayhtiö Glaston Oyj:lta toimeksiannon muotoilla yhtiön uusi iLooK-järjestelmä, joka on kehitetty tehostamaan ja helpottamaan lasin laadunvalvontaa ja karkaisuprosessilinjaa.

Glaston Oyj on vuonna 1870 perustettu suomalainen pörssiyhtiö, joka on lasinjalostuksen teknologioihin erikoistunut edelläkävijä. Yhtiö toimittaa globaalisti lasinjalostusratkaisuja eri teollisuudenalojen vaativimpiinkin tarpeisiin.

 

iLooK nostaa lasinvalmistuksen standardeja

Glastonin iLooK on lasin laadunvalvontaan kehitetty laite, joka on osa lasin karkaisuprosessilinjaa. Laite perustuu onlinejärjestelmään, jonka avulla lasille voidaan asettaa entistä vaativampia standardeja suuremmalla tarkkuudella ja johdonmukaisuudella. iLooK-järjestelmä laskee lasin vääristymiä ja virheitä automaattisesti. Tämä säästää aikaa ja vapauttaa henkilöstöä muihin tehtäviin. Uudet korkeammat laatustandardit ja resurssien vapautuminen takaavat merkittävän kilpailuedun karkaisuprosessissa.

 

 

Uusi, ainutlaatuinen identiteetti

Uuden iLooK:in tuotekehitysprojektissa teimme laitteen haluttavan muotoilun lisäksi tuotteen huollettavuuteen ja toiminnallisuuteen liittyviä tärkeitä uudistuksia. Tavoitteenamme oli löytää tuotteelle uusi identiteetti, joka viestii Glastonin ja iLooK:in edelläkävijän asemaa ja näyttää suunnan tulevaisuuden designille alalla.

 

Käyttöliittymäsuunnittelulla iLook:in toiminnallisuus uudelle tasolle

Muotoiluprojektin aikana Buorre vei myös tuotteen käyttöliittymän toiminnallisuuden ja ulkoasun täysin uudelle tasolle. Kaiken kaikkiaan iLooK-järjestelmä muotoiluineen sekä käyttöliittymän kehittämisineen on saanutkin loistavan vastaanoton. iLooK on viimeisintä huipputekniikkaa ja nyt myös laitteen uuden sukupolven muotoilu sekä käytettävyys ovat vaaditulla high tech -tasolla.

 

Muotoiluprojekti mielessä? Laita tiimillemme viestiä!

Toiminnallisuuksien lisäys

Uuden sukupolven muotoilu

Tyylikäs ulkoasu