Teho Filter

Tuotemuotoilu, Pakkaussuunnittelu

Pakkaussuunnittelulla selvää erottuvuutta

Buorre on toteuttanut koronapandemian ajan kysytyimpien ja ajankohtaisimpien tuotteiden pakkaussuunnittelun – nyt Teho Filter Oy:n kasvomaskipaketit erottuvat ilmeellään jälleenmyyjien hyllyiltä läpi Suomen.

Teho Filter Oy tuottaa kustannustehokkaita suodatinratkaisuja sekä teollisuudelle että jälkimarkkinoille. Perinteikäs yritys on myös vaatimusten mukaisten ja laadukkaiden kotimaisten henkilönsuojainten sekä kirurgisten suu-nenäsuojainten edelläkävijä. Designtoimisto Buorre toteutti Teho Filter Oy:n kasvomaskipakettien pakkaussuunnittelun tarvelähtöisesti viestimään juuri niistä piirteistä, jotka jo tuotteiden suunnittelussa on määritelty oleellisimmiksi. Pakkausilmeen tunnistettavuuden kasvattaminen ja sen myötä tuotteiden myynnin lisääminen olivat suunnittelutyön prioriteetteja.

Suunnitteluyhteistyö Buorren ja Teho Filter Oy:n välillä on alkanut vuonna 2020, ja sujuva yhteistyö on poikinut useita muitakin yhteisiä tuotekehitys- ja pakkaussuunnitteluprojekteja muun muassa eri kasvomaskityyppien koteloiden osalta.

Ladataan...
  • “Pakkaus korostaa kotimaisuutta ja on helpottanut myynnin argumentointia asiakkaillemme. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.”
    - Mika Heikkilä, Purchaser, Teho Filter

Onko teillä tarvetta pakkaussuunnittelulle? Laita meille viestiä!

Tuoteominaisuuksien korostuminen

Kilpailuedun luonti

Brändin vahvistaminen