Promedical

Digimarkkinointi, Markkinoinnin strategiat, WordPress-verkkosivut

Vaikuttavia ratkaisuja ja maksimaalista terveyshyötyä

ProMedical on terveysteknologian edelläkävijä. Vaikuttavuuskeskeisellä lähestymisellään ja aidolla halulla muutokseen, Promedical edistää alan uudistumista ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttavampaan terveydenhuoltoon.

Keskiössä on modernien terveysteknologiaratkaisuiden tarjoaminen terveydenhuollon toimijoille, sekä uudenlaiset palvelumallit, jotka vähentävät laitehankintojen riskejä, eivätkä sido sairaaloiden pääomaa. Tavoitteena on toimivampi terveydenhuoltojärjestelmä, jossa raha ja aika jakautuu parhaiten sinne, minne sen kuuluu -potilaiden laadukkaaseen hoitoon.

Kokonaisvaltainen toteutus

Uuden strategian myötä ProMedical kaipasi uutta brändi-ilmettä, sekä apua myynnin ja markkinoinnin digitalisoimiseen. Yhdessä ProMedicalin osaavan tiimin kanssa Buorre suunnitteli ProMedicalille identiteettiin, arvoihin ja strategiaan pohjautuvat brändi-ilmeen, tone of voicen sekä verkkosivut. Buorre vastasi myös verkkosivun sisällöntuotannosta ja viestin kiteyttämisestä muihin materiaaleihin.‍

Brändi-ilme ja ääni heijastaa ProMedicalin edelläkävijyyttä, unohtamatta inhimillistä puolta, jossa ihmiset ja terveys ovat lopulta kaiken keskiössä. Ilme on yhtä aikaa asiallinen, uskottava ja pehmeä. ProMedicalin ääni on asiantunteva, mutta helposti lähestyttävä.

 

Automaatioilla kasvua

Sivuston tavoitteena on toimia yrityksen komentokeskuksena, josta leadit liikkuvat sujuvasti ja hyvä asiakaspalvelu saa uutta pontta automaatioista. ProMedicalin sisällä on kattava asiantuntemus ja näkemys terveydenhuollon teknologioista ja tulevaisuudesta, ja haluttiin myös alusta, jossa asiantuntemusta voi jakaa.

Uuden ilmeen ja verkkosivun julkaisun jälkeen Buorre on toteuttanut ProMedicalille digimarkkinointia ja sisällöntuotantoa. Sivuston kehitystyö jatkuu kohti kattavampaa komentokeskusta.

Uutta ilmettä ja digitaalista komentokeskusta vailla? Laita meille viestiä!

Erottuva brändi-ilme

Optimoitu digimarkkinointi

Sulavasti toimivat verkkosivut