Verkkokaupat

Verkkopalveluiden suunnittelu ja toteutus

Verkkokaupan perustaminen vie liiketoimintasi uudelle tasolle

Verkkokaupan perustaminen tai nykyisen verkkokaupan päivittäminen saattavat olla sinulle ajankohtaisia aiheita – syystäkin! Verkkokauppa kasvattaa myyntiäsi juuri siellä, missä asiakkaasikin ovat. Toteutamme saumattomasti toimivia, helposti muokattavia ja ilmeeltään hiottuja WooCommerce-verkkokauppoja.

Mitä saat meiltä?

Valtaosa ostoksista tehdään nykyisin kotisohvalta käsin, siksi verkkoliiketoiminta kannattaa ottaa tosissaan. Laadukkaan verkkokauppatoteutuksemme avulla voit tarjota ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuotteidesi ja palveluidesi parissa. Rakennamme verkkokaupan kasvamaan sinun liiketoimintasi mukana ja pidämme huolen, että rajoja kasvulle ei ole.

Verkkokauppa ei ole vain perinteisen kivijalkaliikkeen jatke, vaan erinomainen tapa lisätä kohtaamispisteitä asiakkaidesi kanssa ja luoda samalla brändimielikuvaa vakuuttavan ilmeen avulla. Huomioimme verkkokauppatoteutuksessa niin asiakkaasi kuin jokaisen verkkokauppaa päivittävän ja ylläpitävän tarpeet.

Voit heittää jalat pöydälle ja ottaa rennosti, sillä kanssamme olet asiantuntevissa ja kokeneissa käsissä. Olemme erikoistuneet WordPress -julkaisujärjestelmän päälle rakennettuihin WooCommerce-verkkokaupparatkaisuihin. Verkkokauppa-alustana WooCommerce on maailman suosituin. Se on avoimen lähdekoodin alusta, joka on täysin tarpeiden mukaan räätälöitävissä ja äärimmäisen kustannustehokas.

Koska verkkokauppa-alusta kulkee käsi kädessä WordPress-palvelun kanssa, on kampanjasivujen ja erilaisten sisältöjen luominen verkkokauppaan erityisen kätevää ja joustavaa. Voimme helposti integraatioilla liittää verkkokauppaasi mukaan varasto- ja tuotehallintaa ja eri maksurajapintoja. Sinulla on aina käytössäsi oleellisimmat toiminnallisuudet tilaustenhallinnasta alennusten tarjoamiseen.

Toteuttamiemme WooCommerce-verkkokauppojen kulmakivet

 

  • Rajaton muokattavuus
  • Helppokäyttöisyys
  • Runsaat toiminnallisuudet

Kysy meiltä verkkokaupan perustamisesta tai pyydä suoraan tarjous!

Verkkokaupan perustaminen ja jatkokehitys

Menestyvän verkkokaupan resepti rakentuu yhteistyössä. Verkkokaupan lanseeraus etenee seuraavalla tavalla:

 

Liiketoiminnallisten tarpeiden läpikäynti

Yhteinen sävel rakentuu kickoffin merkeissä. Kun ymmärrämme tavoitteenne, pystymme huomioimaan ne toteutuksen jokaisessa vaiheessa. Määrittelemme kohderyhmänne ja varmistamme hakukoneoptimoinnin sekä villit visiosi liiketoimintasi kehittymisestä.

 

WooCommerce-verkkokaupan suunnittelu

Varmistamme verkkokaupan toimivan käyttöliittymän ja suunnittelemme käyttäjäkokemusta rakentamalla asiakas- ja ostopolkuja. Suunnittelun oleellisena osana on houkuttelevan ja brändi-ilmeen mukaisen ulkoasun luominen.

 

Verkkokaupan pystytys ja tekninen toteutus

Rakennamme aikaa ja kasvavaa käyttöä kestävän verkkokaupan, johon räätälöimme tarvittavat integraatiot sekä edistyneet toiminnallisuudet. Tarjoamme sinulle selkeät työkalut tilausten ja tuotteiden hallintaan omien tarpeidesi mukaisesti. Sinun ei tarvitse huolehtia maksu- ja toimitusprosessien varmistamisesta: me olemme tukenasi.

 

Jatkuva kehittäminen ja optimointi

Kun pannuhuone on rakennettu ja toimii täyttä höyryä, me olemme tukenasi jatkokehityksen eri vaiheissa. Huolehdimme verkkokaupan ylläpidosta ja päivityksistä laadukkaiden hosting-palveluntarjoajien kanssa.