UI design

Verkkopalveluiden suunnittelu ja toteutus

UI design on takuu toimivuudesta ja erottuvasta ulkonäöstä

UI design eli käyttöliittymäsuunnittelu varmistaa palvelun tai tuotteen saumattoman toimivuuden ja brändi-ilmeen mukaisen ulkonäön. Muotoilemme käyttöliittymiä palvelemaan asiakkaidesi tarpeita. Yksityiskohdilla on väliä – anna meidän tehdä niistä merkityksellisiä.

Mitä saat meiltä?

Hyödynnämme laajempia käyttäjäkokemussuunnittelun havaintoja ja asiakaspolkuja ja nivomme ne yhteen selkeiksi, sulavasti toimiviksi käyttöliittymiksi niin verkkopalveluiden kuin konkreettisten tuotteidenkin kohdalla. Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua välttämään perisynnit: huonosti toimiva käyttöliittymä loppupeleissä karkottaa asiakkaasi ja on tuskastuttavan kallista.

Liiketoimintasi kasvu on meidän prioriteettimme. Ne verkkopalvelut ja ne tuotteet, joita on helppo käyttää, tulevat myös käytetyksi uudelleen. Haluamme, että asiakkaasi rakastuvat tarjontaasi ja myös palaavat sen äärelle kerta toisensa jälkeen. Me mahdollistamme sen, että asiakkaasi löytävät nopeasti sen, mitä oikeasti tarvitsevat. 

Pystytämme raamit palveluiden ja tuotteiden rakenteelle erilaisin rautalankamallein ja prototyypein. Kun ne on hiottu loppuun, käymme ulkoasun kimppuun ja varmistamme brändi-ilmeen mukaisen visuaalisen ilmeen. Luomme toivottuja mielikuvia erilaisten tyylillisten valintojen avulla: värit, fontit ja kuvat kaikki kertovat samaa tarinaa. Buorren UI-suunittelijoiden kätten jälki auttaa sinua erottumaan muista, sillä toteuttamamme käyttöliittymät ovat visuaalisesti houkuttelevia ja näyttäviä.

Toteuttamamme design layoutit ovat ainutlaatuisia – emme harrasta massatuotantoa, vaan uppoudumme kunkin käyttöliittymän kohdalla laajasti eri kohderyhmiin, käyttöskenaarioihin ja estämme mahdolliset käytettävyysongelmat heti kättelyssä. Lonkalta heittämällä voi päästä pitkälle, mutta me hoidamme UI-suunnittelun data ja käyttäjätestaukset edellä.

Käyttöliittymäsuunnittelun kulmakivet:

 

  • Helppokäyttöisyys
  • Datan analysointi ja käyttäjätestaaminen
  • Visuaalisesti houkutteleva ilme

 

Käyttöliittymät mielessä mutta apua vailla? Laita meille viestiä!

Käyttäjäkokemussuunnittelu Buorren tiimin kanssa sisältää

 

 Yhteinen taustoitus

Työ tehdään kanssasi, sinun liiketoimintasi taustaa ja tarpeita tutkien. Taustoitus auttaa kartoittamaan sen, mitä ongelmaa ratkotaan, miten ja kenelle. Käyttöliittymäsuunnittelulla herätämme yhteiset visiot konkreettisesti eloon – usein pohjatyönä onkin jo ollut laajempi käyttäjäkokemussuunnittelu.

 

 Mallinnus ja toteutus

Kun asiakkaidesi polut verkkopalveluissa tai asiakkaidesi käyttötottumukset tuotteiden parissa on selvitetty, mallinnamme asiat rautalankamallien, sivustokarttojen tai prototyyppien avulla. Jotta käyttöliittymä olisi mahdollisimman intuitiivinen ja helppo käyttää, käyttäjätestaamme tai analysoimme datan pohjalta mallinnukset ennen toteutusta.

 

 Brändi-ilmeen viimeistely

Kun käyttöliittymän rakenne on lyöty lukkoon, varmistamme, että visuaalinen ilme kertoo toivottua tarinaa. Värit, fontit, kuvat, kuvitukset ja visuaaliset ohjeistukset valjastetaan rakentamaan ainutlaatuisia mielikuvia. Olipa kyseessä verkkokaupan tai tuotteen käyttöliittymä, sen tulee puhutella kohdeyleisöään ja täyttää heidän villeimpiäkin toiveitaan.