Tuotekehitys

Tuotemuotoilu

Tuotekehityksellä kokonaisuus kuntoon ja markkinoille

Erotu kilpailijoistasi ensiluokkaisella tuoteportfoliolla. Tarjoamme kattavasti tuotekonseptoinnin, tuotekehityksen sekä -muotoilun palveluita. Olemme käyttäjälähtöisen muotoilun mestareita, liiketoimintaa kasvattavalla visiolla varustettuna.

Mitä saat meiltä?

Kaipaatko pöytälaatikossa odottavalle tuoteideallesi strategista konseptointia? Jos idea ja tuote ovat valmiita: miltä kuulostaisi analyysi tuotteesi kokoonpanosta asennuksen, käytettävyyden ja materiaalien näkökulmasta? Pidämme huolen, että tuotekmuotoilu tukee yrityksesi strategiaa.  

Laadukas muotoilu nostattaa käyttäjäkokemusta, vahvistaa brändin tunnistettavuutta ja kasvattaa sen arvoa. Asiakastyytyväisyyden kasvattaminen on tuotekehityksemme keskiössä. Varmistamme, että tuotteesi hivelevät silmää ja ovat äärimmäisen miellyttäviä ja helppoja käyttää.

Perehdymme syvällisesti tuotteidesi tuotantoon, yrityksesi henkilökunnan näkemykseen ja visualisoimme tuotekehitystä 3D-mallein. Tuotekehityksemme takaa tuotteiden toimivuuden pitkälle tulevaisuuteen. Valmistuskustannusten karsiminen ja huollettavuuden helpottaminen kuuluvat luontevana osana tuotekehityksen prosesseihimme.

Tuotekehityksemme kulmakivet

 

  • Tuotekonseptin kirkastaminen
  • Käytettävyyden maksimointi
  • Kilpailuedun kasvattaminen

Tuotekonseptia tai -kehitystä vailla? Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä!

Kuinka tuotekehitys etenee kanssamme? 

 

Tarjoamme tuotekehityskumppanuutta tarpeidesi mukaan joko kokonaan uuden tuotteen konseptointiin tai nykyisten tuotteidesi kehittämiseen.

 

Workshop

Pidämme yhteisen workshopin, jossa käydään läpi yrityksesi tuotteet sekä niiden kokoonpano, asennus, käytettävyys ja materiaalit. Käymme läpi kehitettävän tuotteen lähtökohdat liiketoimintasi näkökulmasta.

 

Analyysi

Tutkimme yrityksesi tuotantoa ja käymme läpi yrityksesi henkilökuntaa tuotteen kehittämisen näkökulmasta. Sen lisäksi toiveen mukaan voimme haastatella yrityksesi sidoryhmien osapuolia sekä kartoittaa kilpailijoiden tuotteita.

 

Konsepti ja kehitys

Toteutamme tuotteesta 3D-mallit, jotka analysoidaan kanssasi. Haemme myös kehityskohtia kokoonpanon, asennettavuuden ja käytettävyyden sekä materiaalien osalle. Tuotekehitykseen nivoutuu vahvasti osaksi myös mekaniikkasuunnittelu ja käyttöliittymäsuunnittelu.

 

Raportti ja toimintasuunnitelma

Yhteisen prosessin päätteeksi sinulla on selkeät sävelet nykyisten tuotteiden kehittämiseen tai konkreettinen toimintasuunnitelma mahdollisen uuden tuotteen kehittämiseen ja valmistamiseen.