Pakkaussuunnittelu

Tuotemuotoilu

Pakkaus luo lähtemättömän ensivaikutelman

Tuotteesi voi helposti hukkua tuotehyllyjen kirjavaan valikoimaan. Jos meiltä kysytään, tilanteen pitää olla aivan toinen. Pakkaussuunnittelulla autamme sinua kertomaan tuotteesi tarinan näyttävästi, toiminnallisuutta ja hyviä materiaalivalintoja korostaen.

Mitä saat meiltä?

Näiden nimeen vannomme kaikessa muotoilussamme: toimivuus ja tyylikkyys ennen kaikkea. Toteutamme pakkaussuunnittelua ja pakkauskennosuunnittelua 3D-mallinnuksien avulla. Pakkauksen rakenne määrittelee suunnan, johon lähdemme viemään ilmettäsi.

Tuotteesi mitat, käyttötarkoitus ja toivottu mielikuva ohjaavat pakkaussuunnitteluprosessia. Haluamme, että pakkaus on kustannustehokas toteuttaa, vastaa toiminnallisuudeltaan tarpeitasi ja on myös helppo kasasta. Varmistamme kokonaisuuden toimivuuden niin pakkauksen prototyypin kuin suojakennojenkin suunnittelun avulla. Neuvomme myös materiaalivalinnoissa.

Brändisi yhteneväinen ilme siirtyy kanssamme myös pakkauksiisi, raikkaalla graafisella visiolla toteutettuna. Visuaalinen ilme on tarpeitasi vastaava: korostamme niitä piirteitä, joita tuotteestasi ja yrityksestäsi halutaan kertoa asiakkaillesi. Voit siis ottaa rennosti: me autamme sinua erottumaan kilpailijoistasi!

Pakkaussuunnittelumme kulmakivet

 

  • Erottuvuuden takaaminen
  • Kustannustehokas toteutus
  • Helppokäyttöiset pakkaukset

Millä erottua kilpailijoista? Laita viestiä ja aloitetaan pakkaussuunnittelu!

Kuinka pakkaussuunnittelu etenee kanssamme?

 

Workshop

Pidämme tehokkaan workshopin, jossa käydään läpi pakkaussuunnittelun lähtökohdat. Otamme huomioon sen, mitkä ovat liiketoiminnalliset tavoitteesi kunkin tuotteen pakkauksen osalta, jotta voimme korostaa niitä lopullisessa toteutuksessa. Käymme myös kilpailija-asetelmat läpi kanssasi taataksemme erottuvan suunnitelman.

 

3D-suunnittelu

Toteutamme pakkauksesta sekä mahdollisista pakkauskennoista 3D-mallit, jotka analysoidaan kanssasi. Muotoilemme 3D-ehdotukset pakkauksesta ja varmistamme käytettävyyden sekä materiaalit.

 

Graafisen ilmeen hiominen

Pakkaussuunnittelun viimeistelee tyylikäs, brändikohtainen visuaalinen ilme. Suunnittelussamme yhdistyvät tuoreet näkökulmat sekä asiakkaitanne palveleva näkemys: kanssamme voit olla varma, että asiakkaasi rakastuvat tuotteesi ilmeeseen.

 

Pakkausprototyypit

Pakkausprotojen tilaus ja testaus konkretisoi sinulle lopputuloksen pakkaussuunnitteluprosessin hiomisesta. Näet konkreettisesti pakkauksen ja voit ottaa pakkauksen valmistukseen tai tilata sen. Hurmaa asiakkaasi tarttumaan juuri sinun tuotteisiisi!