Sisältömarkkinointi

Sisältö- ja kasvumarkkinointi

Sisältömarkkinoinnilla luot unohtumattoman vaikuttavia tarinoita

Sisältömarkkinointi tuo asiakkaat luoksesi ja myös sitouttaa heidät ostamaan. Hiomme markkinointisi tone of voicea, autamme tekstisisältöjen ja visuaalisten sisältöjen tuottamisessa sekä brändisi tunnetuksi tekemisessä. Maalaamme mielikuvia tehokkaasti digikanavissa, somessa, mediassa ja jopa printtinä.

Mitä saat meiltä?

Markkinoinnin strategisen suunnittelun lyömätön pari on mielikuvituksellinen ja laadukas teksti-, kuva- ja videosisältöjen tuotanto. Autamme saavuttamaan markkinoinnin tavoitteitanne kohdeyleisön huomioon ottavilla, kanavakohtaisilla ja brändinne mukaisilla sisällöillä.

Rakennamme kattavia konsepteja sekä loihdimme monikanavaisia tarinoita, jotka vievät mukanaan. Sisältömarkkinointi liikuttaa paitsi tunnetasolla, myös konkreettisesti vie asiakkaitasi kohti tavoitteitasi. Yhdistämme brändiosaamisemme moderneihin sisältömarkkinoinnin menetelmiin ja alustoihin. Kaiken tekemisemme pohjaksi tarjoamme markkinoinnin strategista suunnittelua ja markkinointisuunnitelmien rakentamista.

Kohderyhmiä pitää puhutella houkuttelevammin kuin koskaan aikaisemmin. Siksi myös palveluvalikoimamme sisältömarkkinoinnin kentällä on laaja: suunnittelemme kampanjoita ja rakennamme niille näyttäviä laskeutumissivuja, tuotamme somesisältöjä ja hakukoneoptimoituja verkkosisältöjä. Sen lisäksi toteutamme digi- ja printtimateriaaleja, painotuotteita sekä videoita ja animaatioita.

Sisältömarkkinoinnin kulmakivet

 

  • Yhtenäinen brändikokemus
  • Ensiluokkainen suunnittelu
  • Kohdeyleisöitäsi puhutteleva toteutus

Kohti kirkkaampia konsepteja tai terävämpää tarinaa? Laita meille viestiä ja aloitetaan yhteinen ideointi!

Tarjoamiamme sisältömarkkinoinnin osa-alueita

 

Copywriting

Valtaosa yrityksesi viestinnästä ulospäin tapahtuu tekstin välityksellä. Kun viestisi tulokulma on terävä ja kohdeyleisöön uppoava, voi myös myyntisi räjähtää kasvuun. Copywritingilla kirkastamme markkinointisi äänensävyä ja tuotamme brändin mukaisia myyviä konsepteja sekä sisältöjä niin verkkoon, mainoksiin, mediaan, uutiskirjeisiin kuin eri sosiaalisen mediankin kanaviin. Copywriterimme työskentelevät tiiviisti yhteistyössä graafikoiden ja digimarkkinoinnin asiantuntijoiden kanssa. Kun hakukoneoptoimoitu sanoma ja ilme on hiottu loppuunsa, kohdistamme viestisi toivotuille yleisöille. Lue lisää digimarkkinoinnista.

 

Graafinen suunnittelu

Maustamme brändi-ilmeesi sopivalla potkulla selkeys ja vaikuttavuus edellä. Yritysilmeet, graafiset ohjeistot, värimaailmat, typografiat ja logosuunnittelu kuuluvat kaikki työkalupakkiimme. Yksinkertaisimmillaan graafisena suunnitteluna toteutamme verkkopalveluiden, painotuotteiden, mainosten ja julkaisujen sisältöjä.

Kun yrityksesi ilme on hiottu huippuunsa, huomaat sen entistäkin tyytyväisemmistä asiakkaistasi. Tunnistettava, ajassa kiinni oleva sisältö lisää tunnettuutta ja kasvattaa kassavirtaasi.

 

Animaatiot ja videot

Koska markkinoinnin ja mainosten tulva on loputon, voit helposti erottua massasta ainutlaatuisella videosisällöllä! Konkretisoimme lennokkaatkin ideat 2D- ja 3D- animaatioiden ja videototeutuksien avulla. Jos palvelusi tai yrityksesi tarina tuntuu liian monimutkaiselta puettuna tekstiksi, elävöitämme ne videomuotoon. Loihdimme epämääräisimmätkin kokonaisuudet selkeiksi, brändi-ilmeesi mukaisiksi markkinoinnin ja myynnin materiaaleiksi.