Digimarkkinointi

Sisältö- ja kasvumarkkinointi

Digimarkkinointi luo liikennettä ja tuo toivottuja tuloksia

Olemme ketterä digimarkkinointitoimisto – uskomme, että strategisen ja liiketoiminnallisen ymmärryksen avulla luovuuskin tuottaa parhaita tuloksia. Tarjoamme nokkelimmat keinot tavoittaa asiakkaasi eri digi- ja somekanavissa ja hiomme sisällöt niihin sopiviksi. Tarkka kohdennus, jatkuva optimointi ja tuloksellisuus ovat kaikki toimintamme keskiössä.

Mitä saat meiltä?

Digimarkkinoinnin palvelumme kattavat kasvumarkkinoinnin eri osa-alueet kaikissa asiakaspolun vaiheissa, lukuisissa eri kohtaamispisteissä. Yrityksesi koko liiketoiminnan ja markkinoinnin tavoitteet antavat meille suunnan suunnitella ja toteuttaa brändisi mukaista digimarkkinointia. Kun brändisi on tehty tutuksi asiakkaillesi, sitoutamme heidät ja pidämme huolta, että he kulkevat eteenpäin ostopolullaan.

Tulosten kasvua ei voi estää, kun annamme digimarkkinoinnin velhojemme tehdä taikojaan. Jos haluat lisää liidejä, myyntiä, tunnettavuutta tai mitattavuutta digitaaliseen markkinointiisi, voit luottaa tiimimme vankkaan asiantuntijuuteen ja luovuuteen. Kanssamme saamasi tulokset perustuvat systemaattiseen kokeiluun, oppimiseen ja avoimuuteen.

Teemme mielellämme ehdotukset digikampanjoista sekä myös jatkuvista digimarkkinoinnin palveluista. Herätämme markkinoinnin luovia sisältöjä eloon kustannustehokkaalla mainonnalla muun muassa Googlessa ja muissa hakukoneissa, Facebookissa, LinkedInissä, Instagramissa, YouTubessa ja Twitterissä. Testaamme uusia digimarkkinoinnin rohkeitakin ratkaisuja ensimmäisten joukossa.

Digimarkkinointimme kulmakivet

 

  • Tavoitteista kumpuavat ratkaisut
  • Ajankohtaiset kanavat ja tarkka kohdennus
  • Jatkuva optimointi ja oppiminen

Tuloksia digimarkkinoinnilla? Tehdään unelmista totta: laita vain viestiä!

Nämä digimarkkinoinnin palvelut saat meiltä

 

Digimarkkinoinnin strateginen suunnittelu

Jotta sanoma, kanava ja kohdeyleisöt ovat selkeitä, suosittelemme pohjatyöksi strategista suunnittelua ja konseptien kirkastamista ennen hihojen käärimistä ja digimarkkinoinnin ratkaisujen toteuttamista. Lue lisää markkinoinnin strategisesta suunnittelusta.

 

Hakusanamainonta eli SEM

Hakusanamainonta on digimarkkinoinnin kivijalka, jonka on syytä olla kunnossa. Se herättää potentiaalisten asiakkaidesi huomion hakukoneissa ja on tutkitusti lähellä ostopäätöstä – siksi se on myös erittäin tehokas mainonnan muoto. Toteutamme nykytilanteen arvioinnin, avainsana-analyysin, suunnittelun ja mainonnan käynnistämisen. Jatkuvan analyysin ja raportoinnin sekä jatkokehityksen avulla nostatamme konversiot kattoon.

 

Hakukoneoptimointi eli SEO

Löydettävyys, löydettävyys ja vielä kerran: löydettävyys. Jotta asiakkaasi löytävät sinut, on syytä näkyä ykkösenä hakukoneiden hakutuloksissa. Hakukoneoptimoinnin palveluihimme kuuluvat muun muassa tekniset ja sisällölliset SEO-analyysit, avainsanatutkimukset sekä hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto.

 

Maksettu mainonta sosiaalisessa mediassa

Näy vahvasti somessa! Siellä asiakkaasi myös viettävät aikaansa yhä enemmän ja enemmän. Sen lisäksi somemainonta on huolettoman joustavaa sekä kustannustehokasta. Suunnittelemme ja kohdennamme mainoskampanjat tavoittamaan yleisönsä tuloksellisesti somekanavissa kuten Facebookissa, LinkedInissä, Instagramissa, Youtubessa ja Twitterissä.