3D-animaatio

Sisältö- ja kasvumarkkinointi

Ylitä mielikuvituksen rajat 3D-animaatiolla

Herätä suunnitelmasi eloon! Monipuoliset 2D- ja 3D-animaatiot toimivat täydellisesti viestisi välittäjinä – ne ovat joustava ja edullinen tapa kiteyttää monimutkaisetkin asiat tiiviiseen muotoon kustannustehokkaasti. Luodaan yhdessä lähtemätön vaikutus asiakkaisiisi.

Mitä saat meiltä?

Toteutamme 2D- ja 3D-animaatioita laajalla skaalalla. Animaatiot toimivat parhaiten markkinoinnin ja myynnin materiaalien elävöittämisessä: monimutkaiset kokonaisuudet ja tarkkuutta vaativat yksityiskohdat on helppo visualisoida brändisi ilmeen mukaisesti.

Monimutkaiset asennusohjeet, prosessit tai tuotteiden käyttöohjeet selkeytyvät huomattavasti, kun ne animoidaan selitystekstien ja/tai kertojaäänen kanssa. Animaatioympäristöillä voimme vaikuttaa valaistuksen, sommittelun ja kameran liikkeisiin juuri toivotulla tavalla. Animaatiototeutuksiemme missiona on täyttää sinun asiakkaidesi tiedonnälkä mahdollisimman tehokkaasti ja kattavasti.

2D- ja 3D-animaatiot soveltuvat erinomaisesti myynnin tueksi: voit lähettää asiakkaallesi animoidun tietopaketin ja antaa materiaalin puhua puolestaan. Markkinoinnin materiaaleina animaatiot muovautuvat lukuisiin eri kanaviin sujuvasti. Animaatiot kiinnittävät huomion sisältövirrassa niin verkkosivuilla, somekanavissa kuin mainoksinakin.

 

Animointiprojektien kulmakivet

 

  • Kokonaisuuksien kiteyttäminen
  • Erottuvan ilmeen takaaminen
  • Mielikuvituksellinen toteutus

Sopisiko animaatiototeutus myös teille? Laita meille viestiä ja aloitetaan yhteinen ideointi!

Kuinka animaatioprosessi etenee kanssamme?

 

Workshop

Kartoitamme toiveesi ja tarpeesi animaatiototeutuksen pohjalle sekä varmistamme sen, mihin kanaviin animaatio toteutetaan. Varmistamme visiosi ilmeestä, animaation kestosta ja selkeistä sisältötoiveista ennen kuin käärimme hihat ja ryhdymme hommiin.

 

Animaation käsikirjoitus

Käsikirjoitus kattaa animaation kulun alusta loppuun saakka – pidämme sinut mukana käsikirjoituksen toteuttamisen kulussa. Rakennamme animaation tapahtumien kulun loogiseen järjestykseen sekä hiomme faktat kohdilleen. Testaamme myös tyyliä ja otamme huomioon brändisi keskeisimmät piirteet.

 

Toteutus

Animaation keskiössä voivat olla tuotteesi, niiden tekniset ominaisuudet tai yhdessä visioidut hahmot. Toteutuksessamme yhdistyy luovuus ja tarkkuus yksityiskohtien osalta. Viimeistelemme animaation sopimaan juuri sinulle tärkeisiin kanaviin ja oikeisiin formaatteihin.