HubSpot Sales Hub

Markkinoinnin ja myynnin automaatio

Vie myynnit maaliin saakka HubSpotin avulla

Myynnin prosessit ovat entistä tehokkaampia, selkeämpiä ja toimivampia HubSpot Sales Hubin avulla. Päivittäinen myynnin työ sujuu automaatioiden avulla kuin vettä vain. HubSpot-partneritoimistona autamme sinua järjestelmän käyttöönotossa, fiksussa hyödyntämisessä sekä jatkuvassa kehittämisessä.

 

 

Mitä saat meiltä? 

HubSpot Sales Hubin valitsemisella teet itsellesi palveluksen: sen avulla tunnistat itsellesi tärkeät liidit, seuraat diilejäsi ja suunnittelet seuraavia myynnin siirtojasi. Kun kaikki myynnin data on keskittynyt yhteen järjestelmään, myyjiesi ei tarvitse metsästää tiedon murusia vaan myynnistä tulee entistä järjestäytyneempää.

Kanssamme tiedät, mille polulle sinun kannattaa myyntiäsi ohjata. Tuemme HubSpot Sales Hubin konfiguraatiossa, mutta myös keskeisimpien myynnin prosessien määrittelyssä. Autamme sinua hyödyntämään kokonaisvaltaisesti toimintoja myynnin automatisoiduista tehtävistä aina raportointiin saakka.

Tarjoamme syvää liiketoiminnallista ymmärrystä ja vankkaa HubSpot-asiantuntijuutta: otamme yrityksesi myynnin edistämisen tosissamme ja tarjoamme tarpeen mukaan myös markkinoinnin automatisointia HubSpot Marketing Hubin avulla. Koulutamme HubSpotin pääkäyttäjät perusteellisesti, joten myyjäsi pääsevät tositoimiin hyvin perehdytettyinä.

HubSpot Sales Hubin hyödyt:

 

  • Tehostetut myyntiprosessit
  • Selkeys ja järjestelmällisyys
  • Myyntityötä helpottavat automaatiot

Haluatko kuulla lisää HubSpotista ja sen hinnoittelusta? Jätä meille viesti!

Kuinka käyttöönottoprosessi etenee kanssamme?

 

Kickoff

Käymme kanssasi läpi tarkasti sen, mikä on lähtötilanteesi ja liiketoiminnallisesti aidot tarpeesi. Linjaamme sen, miten markkinoinnin ja myynnin prosessit toimivat yrityksessäsi nykyisellään: tietojen pohjalta aloitamme rakentamaan myynnin prosesseja järjestelmään. Taustoituksen avulla suunnittelemme myös järjestelmän konfiguraation.

 

Datan siirtäminen

Mikäli sinulla on ollut käytössäsi jokin muu järjestelmä ennen HubSpotia, selvitämme sen, mitä dataa sinulla on ja siirrämme yhdessä tarpeelliseksi sovitun datan uuteen järjestelmään. Kaikki tarvitsemasi tieto siis pysyy tallessa.

 

Myyntiputken rakennus

Jotta myyntiprosessi toimii kuin unelma, rakennamme prosessit kanssasi yhteistyössä. Määrittelemme ostoputken eri vaiheet sekä myyjiesi tehtäviä helpottavat toimenpiteet, jotka voidaan toteuttaa automaatioiden avulla. Näitä voivat olla esimerkiksi myynnin raportit ja listaukset, seurantalistausten rakentaminen ja myynnin automatisoidut viestipolut.

 

Käyttäjäkoulutus ja käyttöönotto

Mitä tehdä hienolla tuliterällä järjestelmällä, mikäli sitä ei osata oikeasti käyttää? Kanssamme opit HubSpotin käytön alusta alkaen ja voit luottavaisin mielin käyttää järjestelmää jokapäiväisessä työssäsi. Kun sävelet ovat selkeät, järjestelmä otetaan käyttöön ja voimme tukea myynnin prosessien jatkuvassa tehokäytössä.