HubSpot Marketing Hub

Markkinoinnin ja myynnin automaatio

Helppoutta ja tuloksia HubSpotilla

Otettaisiinko teillekin käyttöön HubSpot Marketing Hub? Maailman tunnetuin ja rakastetuin markkinoinnin automaation järjestelmä tarjoaa modernit välineet inbound-markkinoinnin vahvaan nosteeseen. HubSpot-partneritoimistona autamme sinua järjestelmän käyttöönotossa, tehokkaassa hyödyntämisessä sekä jatkuvassa kehittämisessä.

 

Mitä saat meiltä?

HubSpotin Marketing Hubin avulla keräät liidejä, työstät heitä asiakkaiksi ja pidät huolta hankituista asiakkaista. Voit siis sulavasti yhdistää myynnin ja markkinoinnin työkalut ja tiedot samaan paikkaan: et tarvitse lukuisia useita ohjelmistoja yhtä aikaa ja vähilläkin resursseilla viet markkinoinnin maaliin saakka.

HubSpotin avulla teet markkinointia, jota ihmiset rakastavat – ja keräät pisteet kotiin. Tehtävämme on auttaa sinut alkuun järjestelmän kanssa. Koulutamme sinut työkalun käyttöön ja järjestelmän avulla kasvatamme automatisoidusti liikennettä verkkopalveluihisi, konvertoimme liidejä, kehitämme asiakaskokemusta ja mittaamme onnistumista.

Teemme homman sinulle helpoksi: saat tiimimme syvän asiantuntijuuden käyttöönoton ja HubSpot-järjestelmän hyödyntämisen tueksi. Tuemme järjestelmän konfiguroinnissa, autamme sinua hahmottamaan markkinoinnin automaatioprosessit alusta loppuun saakka ja koulutamme pääkäyttäjät. Olemme kumppani, joka auttaa sinua ottamaan oikeat askeleet liiketoimintasi edistämiseen, nyt ja tulevaisuudessa.

HubSpot Marketing Hubin edut:

 

  • Tehokkuus ja käyttäjäystävällisyys
  • Automaatioiden helppous
  • Myynnin ja markkinoinnin yhdistäminen

Haluatko kuulla lisää HubSpotista ja sen hinnoittelusta? Jätä meille viesti!

Kuinka käyttöönottoprosessi etenee kanssamme?

 

Kickoff

Käymme kanssasi läpi tarkasti sen, mikä on lähtötilanteesi ja liiketoiminnallisesti aidot tarpeesi. Linjaamme sen, miten markkinoinnin ja myynnin prosessit toimivat yrityksessäsi nykyisellään: tietojen pohjalta aloitamme rakentamaan asiakkaidesi ostopolkuja HubSpot-järjestelmään. Taustoituksen avulla suunnittelemme konfiguraation.

 

Datan siirtäminen

Mikäli sinulla on ollut käytössäsi jokin muu järjestelmä ennen HubSpotia, selvitämme sen, mitä dataa sinulla on ja siirrämme yhdessä tarpeelliseksi sovitun datan uuteen järjestelmään. Kaikki tarvitsemasi tieto siis pysyy tallessa.

 

Myyntiputken rakennus

Jotta markkinoinnin automaatiot toimivat suunnitellusti ja myyntiprosessi toimii kuin unelma, rakennamme myyntiprosessit sekä ostajapersoonat kanssasi yhteistyössä. Määrittelemme myyntiprosessien ja liidien tuottamisen eri vaiheet sekä kannaltasi keskeisimmät konversiot.

 

Käyttäjäkoulutus ja käyttöönotto

Mitä tehdä hienolla tuliterällä järjestelmällä, mikäli sitä ei osata oikeasti käyttää? Kanssamme opit HubSpotin käytön alusta alkaen ja voit luottavaisin mielin käyttää järjestelmää jokapäiväisessä työssäsi. Kun sävelet ovat selkeät, järjestelmä otetaan käyttöön ja voimme tukea markkinoinnin automaatioiden jatkuvassa tehokäytössä.