Uutiset

Viraalimarkkinoinnin strategiapaketti

Buorren webinaari | 08.6.2022
Tutustu ja ihastu tarjoamaamme viraalimarkkinoinnin strategiapakettiin – jotta sinunkin sisältösi tavoittaisivat maksimaalisen yleisönsä.

Miltä kuulostaisi, jos yrityksesi markkinointivideoita katsottaisiinkin satojen kertojen sijaan tuhansia tai jopa miljoonia kertoja? Tartu viraalimarkkinoinnin tuomiin mahdollisuuksiin rohkeasti!

Buorren asiantuntijat sekä markkinoinnin strategisti (ja viraalin Hydraulic Press Channel -ilmiön luoja) Lauri Vuohensilta ovat lyöneet viisaat päänsä yhteen ja tarjoavat nyt viraalimarkkinoinnin strategiapakettia.

 

Mitä strategiapaketti sisältää?

 

 

Yhdessä otettavat askeleet:

1. Tilannekatsaus & aloitus

2. Analyysi

3. Idean luonti & dokumentointi

4. Toteutus

5. (Strategian tarkastus)

 

 

Haluaisitko lisätietoja?

Viraalimarkkinoinnin strategiapaketti on kattava kokonaisuus, joka soveltuu yrityksen tarpeisiin toimialasta riippumatta. Autamme sinua ottamaan täyden ilon irti markkinoinnin voimasta: viraalimarkkinoinnin ideana onkin pienellä budjetilla tavoittaa mahdollisimman tehokkaasti laaja kohdeyleisö. Tarjoamamme strategiapaketin hinnoittelu on alkaen 9 800€.

Kiinnostuitko? Buukkaa Buorren Account Manager Kaj Pärkän kanssa ilmainen 30 minuutin aloituspalaveri ja aloitetaan yhteinen viraalimarkkinoinnin matka!

Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä! Voit myös lähettää viestiä lomakkeen kautta.