Uutiset

Toimitusjohtajaksi Buorrelle

Buorren hallitus | 16.8.2022
Buorre etsii tiimilleen strategista, mutta ihmislähtöistä suunnannäyttäjää.

Buorre on digimarkkinoinnin palveluita tarjoava kumppani yrityksille, jotka hakevat aktiivista kasvua: kasvun kiihdyttäjä. Tiimissämme on yli 20 henkeä ympäri Suomea. Yhteistyö asiakkaiden kanssa pyörii usein liidien generoinnin sekä erilaisten brändi-, markkinointi- ja designprojektien parissa. Tyypillisiä ratkaisuitamme ovat mm. verkkosivut ja verkkokaupat.

Haemme nyt Buorrelle uutta toimitusjohtajaa viemään yritystä takaisin aktiivisen ja kannattavan kasvun polulle. Buorren voimavara on hieno ja ammattitaitoinen henkilöstö sekä asiakkaat, joiden kanssa on saatu vuosien varrella kokea lukuisia onnistumisia.

 

Minkälaista toimitusjohtajaa etsimme?
Buorren strategian tärkein sana on ihmiset. Toiminta perustuu henkilöstön ja asiakkaiden johtamiseen. Etsimme henkilöä, joka omaa yrittäjämäisen ja strategisen ajattelutavan sekä kykenee johtamaan luovan alan ihmisistä koostuvaa joukkuetta. Arvostamme kykyä verkostoitua ja luoda verkostojen kautta uusia asiakkuuksia. Ymmärrys digimarkkinoinnista sekä palveluliiketoiminnan johtamisesta on edellytys tehtävässä onnistumiseen.

 

Tehtävästä lisää tietoa antavat:

Paulus Perkkiö, yrityksen perustaja, hpj 050 3249248

Jussi Holma, hallituksen jäsen 050 4627695

 

Vapaamuotoinen hakemus CV:n kanssa tulee lähettää sähköpostitse