Markkinointitoimisto ja teollisuusyritys ovat lyömätön tiimi

Juha Valkama | 06.2.2023
Markkinointitoimisto ja teollisuusyritys eivät kenties ole se tavanomaisin match. Kerromme kuitenkin pian, miksi Buorrella suhtaudutaan niin intohimoisesti teollisuuden alaan ja sen mahdollisuuksiin.

Kentän laidalta on hyvä huudella! 

 

Markkinoijan – tai ainakin hyvän sellaisen – unelma on olla jokaisen alan asiantuntija. Emme ole ärsyttäviä know-it-all -tyyppejä, vaan tarvitsemme sangollisen eri alojen ymmärrystä tehdäksemme työmme hyvin. “Fake it till you make it” -asenteella pärjää jokusen hetken, mutta kestäviä asiakassuhteita ja vaikuttavia tuloksia saadaan aikaan vain sukeltamalla pää edellä asiakkaan liiketoimintaan. 

 

Me Buorrella pyrimme pääsemään syvälle kiinni asiakkaidemme bisnekseen tekemällä yhteistyötä monipuolisesti ja pitkäjänteisesti. Haluamme ymmärtää, miksi yritys on olemassa, ketä se palvelee ja kuinka me voimme raivata asiakkaallemme tilaa markkinakentästä. Meille on tärkeää olla mukana siellä missä tapahtuu – kentän laidalla on tylsää! 

 

Talomme sisältä löytyy monenlaista osaamista ja ymmärrystä, mutta yksi ala on ollut salainen aseemme jo vuosien ajan: teollisuus. Buorrella on töissä ihmisiä, jotka ovat aikaisemmin tehneet uraa teollisuuden yrityksissä. Näin ollen tunnemme paitsi toimialan haasteet, myös sen monet mahdollisuudet. Ymmärrämme teollisuuden asiakkaidemme prosesseja ja kykenemme tarjoamaan sekä toimivia markkinointiratkaisuja että materiaaleja myynnin tueksi. 

 

“Ymmärrämme teollisuuden asiakkaidemme tarpeita, koska olemme olleet heidän saappaissaan.”  

 

Meille Buorrella on tärkeää tarjota palveluita, jotka todella helpottavat asiakkaidemme arkea ja kasvattavat myyntiä. Teollisuuden toimialalla tämä on meille helppoa – osaamme asettua asiakkaan asemaan, koska tunnemme markkinan. Seuraamme saamiamme tuloksia tarkasti ja säännöllisesti; mikäli pallo ei mene ensiyrittämällä maaliin, muutamme hyökkäystapaa.

 

Ilman strategiaa jää paitsioon

 

Miten sitten toimimme teollisuuden asiakkaidemme kanssa? Kaiken tekemisen keskiössä on tarkkaan hiottu strategia, joka perustuu paitsi alan ymmärrykseen, myös jatkuvaan uuden oppimiseen ja toiminnan optimoimiseen. Usean vuoden kokemuksella olemme löytäneet nipun toimenpiteitä, joita usein sovellamme tehdessämme töitä teollisen alan kumppaniemme kanssa. 

 

Usein paras lopputulos saadaan edellä mainittujen keinojen yhdistelmällä. Mikäli haluat keskustella oman yrityksesi markkinoinnin mahdollisuuksista ja parhaiten toimivista toimenpiteistä, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Olemme ylivoimainen teollisuuden asiakkaiden kumppani, mutta palamme halusta tutustua syvällisemmin kaikenlaisiin toimialoihin. 

 

Ota yhteyttä!