Uutiset

Buorren toimitusjohtaja vaihtuu

Buorren hallitus | 12.4.2022
Uudet tuulet puhaltavat ja luovaa digitoimisto Buorrea siivitetään nyt entistä kovempaa eteenpäin.

Buorren hallitus ja toimitusjohtaja Sami Relander ovat sopineet yhteisymmärryksessä 4.4.2022, että Relander jättää toimitusjohtajan tehtävät perjantaina 8.4.2022. Hallitus on käynnistänyt hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi. 

Yhtiön hallitus vastaa toimitusjohtajalle kuuluvista tehtävistä yhteistyössä johtoryhmän kanssa, kunnes uusi toimitusjohtaja on aloittanut tehtävässään. Relander jatkaa yhtiössä Advisor-roolissa syyskuun loppuun asti.

“Haluan vilpittömästi ja lämpimästi kiittää Samia hänen sitoutumisestaan ja panoksestaan Buorren johdossa. Sami aloitti työnsä hetkellä, jolloin yhtiön talous oli todella haastavassa tilanteessa juuri ennen koronapandemiaa. Jakso ei ole ollut helppo, mutta nyt tilanne on paljon valoisampi”, lausuu Paulus Perkkiö, yhtiön pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja.

“Buorre on vahvasti matkalla oikeaan suuntaan ja lähes kolme vuotta kestänyt yhteinen matkani yrityksen kanssa on ollut antoisa. Jään ilolla seuraamaan seuraavia kehitysaskelia, jotka yrityksessä otetaan seuraavan toimitusjohtajan kanssa”, toteaa Sami Relander, joka jatkaa Buorren Advisorina.

Tavoitteena on, että uuden toimitusjohtajan nimi on selvillä ennen kesää.

“Etsimme Buorren seuraavaan vaiheeseen toimitusjohtajaa, joka ymmärtää toimialan erityispiirteet sekä yhtiön perustehtävän asiakaskokemusta kasvattavana ja asiakasarvoa luovana strategisena kasvun kumppanina. Lisäksi hän kykenee johtamaan yrityksen kannattavaan kasvuun johtamalla ihmisiä valmentavalla, innostavalla ja sitouttavalla otteella“, kertoo Buorren hallituksen tuore jäsen Jussi Holma, joka vastaa hakuprosessista.

Tiedotamme valintaprosessin etenemisestä ja vastaamme mielellämme aiheeseen liittyviin kysymyksiin sekä kommentteihin.

 

Keväisin terveisin,

Buorren hallitus

 

Paulus Perkkiö, hallituksen puheenjohtaja

050 324 9248

 

Jussi Holma, hallituksen jäsen

050 462 7695

Nimeä ei löydy. Tarkista kirjoitusasu ja että tämän niminen yhteyshenkilö on luotu.

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä ja aloitetaan yhteinen ideointi.