Uutiset

Kasvukiertue – Uusin keinoin uusille markkinoille

Buorren tiimi | 09.2.2023
Buorre ja Kris & Vasco kiertävät kevään 2023 keräten yhteen kansainvälisestä kasvusta kiinnostuneet yritykset. Kiertueen tavoitteena on jakaa parhaita toimintamalleja maailmalla menestymiseen.

Ilmoittaudu Vaasan tapahtumaan!

 

Maailmalle ketterämmin, riskittömämmin ja kustannustehokkaammin

Kansainvälistymistä voidaan tehostaa – ja riskejä madaltaa – hyödyntämällä uusia toimintatapoja sekä digitaalisia työkaluja. Myös markkinoinnilla voidaan tukea sujuvan market entryn aikaansaamista. Buorren Anne Laitinen ja Kris & Vascon Jukka Salo ovat kumpikin rakentaneet kansainvälisiä menestystarinoita ja haluavat nyt tarjota alustan inspiroiville kasvutarinoille.

Tule tapaamaan Annea ja Jukkaa Kasvukiertueelle ja pohtimaan yhdessä, olisiko tuotteillesi tai palveluillesi kysyntää myös Suomen ulkopuolella. Tapahtumia järjestetään kevään aikana viidessä kaupungissa, ja jokaisessa tilaisuudessa esiintyy myös paikallinen, kansainvälistä kokemusta kartuttanut yritys sekä Team Finlandin edustajajoka kertoo kansainvälistymisen rahoitusmahdollisuuksista. 


Tule juttelemaan yrityksesi kansainvälistymismahdollisuuksista rentoihin puitteisiin aamupalan äärelle!

 

Tapahtuma on maksuton ja mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia – toimi pian! Kiertueen aktiivisin yritys palkitaan lisäksi räätälöidyllä excursiolla Italiaan (arvo 4000e)!*

*Lennot ja majoittuminen ovat omakustanteisia. 

 

Kiertueen aikataulu

2.3. Rovaniemi

30.3. Oulu 

27.4. Vaasa (ilmoittautuminen auki!)

10.5. Kouvola (ilmoittautuminen tulossa)

7.6. Helsinki (ilmoittautuminen tulossa)


			

Meet Anne Laitinen & Jukka Salo

Anne on rakentanut suuria kansainvälisiä kasvutarinoita eri toimialojen yrityksille. Aiemmin kansainvälistymiskonsulttina hän näki, miten yritys toisensa jälkeen toistaa samat virheet kansainvälistymisessä ja joutuvat palaamaan lähtöpisteeseen turhan usein. Jos markkinaymmärrystä kartutetaan jo etukäteen, saadaan market entrystä tehokkaampi ja riskittömämpi. 

 

Jukalla on roppakaupalla ymmärrystä ja kokemusta kansainvälisten yritysten rakentamisesta sekä kasvattamisesta. Hän on toiminut muun muassa toimitusjohtajana neljässä eri maassa ja konsultoinut yritysten kansainvälistymistä 50 maassa. Jukalla on laajat kansainväliset verkostot, joita hän voi hyödyntää auttaessaan suomalaiset yritykset alkuun kansainvälistymisen polulla.

 

Kysy lisää!